Om Björn Raunio Information

Jag, Björn Raunio, är en konsult med lång erfarenhet inom content- och informationsbranschen. Sedan 2001 arbetar jag i egen regi med både PR, IR, extern marknadskommunikation, internkommunikation och ren marknadsföring.

Jag kan hjälpa din verksamhet med framtagning av content-texter, artiklar, referens-case, pressmeddelanden, texter till års- och hållbarhetsredovisningar, copy och webbinnehåll.

Jag kan också axla rollen som projektledare/redaktör vid produktion av tidningar, nyhetsbrev, webbplatser, årsredovisningar, hållbarhetsredovisningar, broschyrer med mera. Under flera perioder har jag även suttit som inhyrd konsult hos företag i roller inom interninformation, marknadskommunikation och webbansvar.

Jag har arbetat ett par år som skribent i Kanada och kan skriva både artiklar och copy på engelska. Dessutom översätter jag texter från såväl engelska som franska.

Utöver min egen kompetens sitter jag på ett nätverk av andra skribenter, formgivare, illustratörer och fotografer som jag kan ta hjälp av vid behov. Jag har också väl upparbetade kontakter med byråer och tryckerier. Om så önskas kan jag ta ansvar för till exempel trycksaksproduktion från ax till limpa.

Rulla till toppen